پایان نامه ارشد مهندسی شیمی: شیرین سازی آب به روش الکترو دیالیز
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

با عنوان : شیرین سازی آب به روش الکترو دیالیز

در ادامه مطلب می توانید صفحات ابتدایی این پایان نامه را بخوانید
و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.
 
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران جنوب
دانشکده تحصیلات تکمیلی
“M.SC” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
مهندسی شیمی – فرایند
عنوان :
شیرین سازی آب به روش الکترو دیالیز
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
تحقیق حاصل شامل شش فصل می باشد. فصل یک شرح مختصری از عناوین : فرایند های جدا سازی تفکیک
آن ها از لحاظ خواص شیمیایی و فیزیکی ، تکنولوژی غشایی ،

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

جداسازی غشایی و طبقه بندی آن ها بر اساس نیروی
محرکه شان می باشد. در این فصل مشخصات هر یک از فرایند های غشایی به صورت جدولی شامل نوع غشای به کار
رفته ضخامت غشا، اندازه ی حفرات غشا، نیروی محرکه ی جدا سازی و کاربرد های هر کدام ذکر شده است.
در فصل دوم فرایند الکترودیالیز، اساس کار فرایند، غشاها، واحد الکترودیالیز، انرژی مصرفی فرایند، انواع الکترودیالیز و
کاربردهای آن توضیح داده شده است.
فرایندهای شیرین سازی آب اعم از حرارتی و غشایی در فصل سوم مورد بررسی قرار می گیرد. در این فصل مقایسه ای
بین روش های مختلف شیرین سازی آب از لحاظ قیمت، ظرفیت واحد، کیفیت محصول، منابع انرژی، میزان انرژی
مصرفی انجام می شود. سپس عوامل مؤثر بر انتخاب فرایندهای نمک زدایی و عواملی که در هزینه های نمک زدایی اثر
می گذارند بررسی می شود.
در فصل چهارم لوازم و وسایل مورد آزمایش و نوع آزمایش تشریح و روش طراحی آزمایش بیان می شود.
طراحی می شود. سپس L در فصل پنجم با استفاده از روش آماری تاگوچی در طراحی ابتدا آزمایش ها توسط آرایه ی
داده های حاصل از آزمایش ها تجزیه و تحلیل می شود.
در فصل ششم نتیجه گیری آزمایش ها مورد بحث قرار می گیرد. در این فصل اثر عوامل دما، دبی، ولتاژ و غلظت در
فرایند جداسازی بررسی می شود.
مقدمه
شیرین سازی آب فرآیندی است که مواد معدنی محلول از جمله نمک ( که فقط محدود به آن نیست ) را از
منابع آبی نظیر آب دریا و آب شور جدا م یکند.
انتخاب روش شیرین سازی آب به عوامل مختلفی از جمله میزان شوری آب، انرژی قابل دسترس، کیفیت آب
خروجی ، ظرفیت، فرآیندهای مقدماتی و غیره بستگی دارد.
اساس نمک زدایی، حذف نمک ها در آب شور یا آب دریا برای تولید آب آشامیدنی است . و لی تکنولوژی نمک زدایی
برای تولید آب جهت مصارف صنعتی و کشاورزی نیز استفاده می شود. بطور خلاصه فرآیند نمک زدایی، آب حاوی
نمک (آب دریا یا آب شور) را به دو جریان جداگانه تفکیک می کند:
1- آب بدون نمک با حداقل غلظت مواد معدنی و نم کهای حل شده.
2- مایع شامل باقیمانده جامدات حل شده که به عنوان محلول آب نمک 1 از سیستم خارج می شود.
به ازای هر 100 گالن آب دریا بسته به روش نمک زدایی می توان 10 تا 50 گالن آب آشامیدنی تهیه کرد. این مقدار
برای آب شور بالاتر هم می تواند باشد.
فرایندهای شیرین سازی آب عبارتند:
1- فرایندهایی که اساس آنها تغییر فیزیکی در حالت آب است (تقطیر یا انجماد)

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت